Bel voor direct contact:
0515 - 76 44 22

Watersporten met Famile
Kies uw watersportuitje

Over All in One Watersport


Opstapplaatsen

Uiteraard kunt u in overleg op elke gewenste plaats in Friesland opstappen,
hieronder vindt u echter de meest gebruikelijke.

Heeg

Heeg is een van de bekendste watersport-plaatsen in Friesland en de thuisbasis van All in One Watersport. Het dorp ligt ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Sneek. Het Heegermeer loopt over in de Fleussen. Vanuit Heeg zijn er verschillende leuke routes naar andere gezellige watersportdorpen. Voor de liefhebber is Heeg ook 's avonds een leuke plaats om te vertoeven. Klik hier voor VVV Heeg

Sneek

Sneek is een en al watersport en daarom een leuke opstapplaats voor een tocht langs de Friese wateren.
 De binnenstad van Sneek heeft tal van bezichtigheden en een compleet winkelaanbod. Dit alles maakt Sneek ook een leuke plaats voor een tussenstop.
Klik hier voor VVV Sneek

Woudsend

Woudsend, een watersportplaats en tevens een beschermd dorpsgezicht, het dorp ligt aan de route van de Elfstedentocht. Het centraal gelegen Woudsend maakt een goede opstapplaats voor tal van mooie vaarroutes.
Klik hier voor VVV Woudsend

Sloten

Het stadje is al jaren zeer in trek bij watersporters en dagjestoeristen. Het stadje heeft de oorspronkelijke omwalling vrijwel geheel behouden en tevens is de oorspronkelijke structuur van Sloten bijna geheel bewaard, daarom is het een mooie opstapplaats of tussen stop voor een leuke wandeling. Klik hier voor VVV Sloten

Balk

Aanvankelijk hoorde Balk bij Harich. In 1585 werd het door Spaanse soldaten uit Groningen geplunderd. Vandaag de dag is Balk een centrum voor de watersport mede door de ligging aan het Slotermeer en de Luts. De Luts is gelegen tussen 2 keileemruggen, van Harich en Wijckel. Rond 1840 is de Luts verlengd en de Luts stroomt nu van het Slotermeer, door Balk naar De Holken (onderdeel van het Heegermeer/Fluessen).

Klik hier voor VVV Balk

Op de hoogte blijven?

Watersporten met:

All in One Watersport

Akkerwinde 39
8607 DC Sneek
T: 0515 76 44 22
info@allinonewatersport.nl

KvK: 56273282
ABN AMRO: 524819726
IBAN: NL60ABNA0524819726
BTW: 852051621B01

Volg ons op:

© 2012 - 2022 All in One Watersport - Algemene Voorwaarden - Disclaimer